Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Informatii utile

Avantajele folosirii pavelelor
- aspect estetic deosebit si un grad inalt de finisare, intr-o paleta larga de modele si culori

Primi ajutor medical de urgenă, dacă avei oricare dintre aceste semne de o reacție alergică la Generic Strattera: sau urticarie; dificultăi de respirație; Umflare a feei, buzelor, limbii sau gâtului. Ascultați la a lua Adderall Rezeptfrei Bestellen i contactați imediat medicul dumneavoastră când observați o reacție adversă gravă, cum ar fi următoarele: dureri în piept, dificultăți de respiraie, batai de inima rapide sau neregulate; simți ca și cum s-ar putea trece afară; gânduri neobișnuite sau comportament, agresivitate, halucinații (a vedea lucruri care nu sunt acolo); Greață, dureri în stomac de sus, mâncărime, pierderea poftei de mâncare, urină închisă la culoare, scaune de culoare argila, icter (îngălbenirea pielii și a ochilor); creșterea tensiunii arteriale (dureri de cap severe, vedere neclară, bâzâie în urechile tale, anxietate, confuzie, convulsii); urinat mai puțin decât în mod obinuit sau deloc urină; sau amorțeală, durere de arsură Mai multe informatii aici
Tel: 0241.735.044
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

- rezistenta la gelivitate (inghet-dezghet repetat) prin aditivi de impermeabilitate si antiinghet-dezghet
- refacerea rapida a suprafetelor pavate dupa interventii la retelele subterane
- grosimea pavelelor poate varia in functie de dorinta beneficiarului si eforturile mecanice pe care le poate suporta suprafata pavata
- rezistenta la uzura foarte buna datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibrare
- colorarea betonului cu pigmenti speciali rezistenti in timp
- recuperarea integrala la desfiintarea pavajului
- rezistente mecanice ridicate
- permite aerisirea solului si un drenaj eficient datorita interstitiilor dintre pavele
- mai eficiente din punct de vedere economic, implicand costuri de executie si exploatare mai mici decat in cazul variantelor clasice (beton, asfalt)
- in timp, nu apar crapaturi in comparatie cu suprafetele realizate din beton sau mixturi asfaltice
- pavajul va fi protejat de substante chimice
- pentru dezapezire nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice
- se va evita depasirea gabaritului recomandat de producator
 
Instructiuni de montaj pentru pavele/dale
Pentru montarea pavajului este necesara stabilirea exacta a configuratiei terenului ce urmeaza sa fie amenajat. In functie de tipul amplasamentului (gradina, alee, trotuar, carosabil, platforma de depozitare, hala industriala) se stabilesc tipul, grosimea, culorile si necesarul de elemente de pavaj, borduri.
Se delimiteaza suprafata de pavat cu tarusi de lemn si sfoara (optional).
Se inlatura de pe zona ce urmeaza a fi pavata un strat de pamant de la suprafata de grosime 100 ÷ 350 mm.
Se vor inlatura toate radacinile si buruienile. Golurile se umplu cu pietris si se compacteaza. Se va compacta toata suprafata decopertata in cazul cand stratul de baza NU este din beton. Pentru imbunatatirea capacitatii portante a solului si prevenirea patrunderii stratului de pietris in sol se pot utiliza folii intre sol si stratul de baza.
 
Pe suprafata decopertata se aseaza stratul de baza (pietris sau beton) cu grosimea de 100÷150mm. Alegerea stratului de baza difera de la lucrare la lucrare in functie de specificatia proiectantului, de utilizarea preconizata a suprafetei pavate.
 
Stratul de baza flexibil din pietris se recomanda pentru elemente de pavaj montate in general pe portiuni nesolicitate in mod  onstant si continuu la sarcini foarte mari. Pietrisul se distribuie pe terasament in mod egal si se niveleaza.
 
Suprafata pavata trebuie sa aiba o panta pentru scurgere de 1% (1 cm diferenta de nivel pe metru). Aceasta panta se realizeaza cu ajutorul a doua tevi care se introduc in stratul de pietris, masurandu-se exact diferenta de nivel sau prin pontare cu stalpi din ballast. Tevile sunt suport pentru rigla de nivelare. Se compacteaza pietrisul, in straturi succesive cu grosime de 10-20 cm, folosind un vibrator cu placa (130-500 kg in serviciu) in functie de grosimea stratului ce trebuie compactat.
 
Stratul de baza rigid din beton se recomanda pentru toate elementele de pavaj supuse la trafic, pentru dale cu dimensiuni mari si pentru elemente de pavaj cu muchii vii (fara sanfren): dale tip bulevard, uni fara sanfren.
 
Montaj pavele
Peste pietrisul compactat sau peste stratul de beton se aseaza un strat de nisip uscat (sort 0÷4 mm) cu grosimea intre 30-50 mm numit pat de pavaj. Se vibreaza nisipul apoi se mai imprastie nisip „de pierdere” si se niveleaza. Stratul de nisip trebuie sa fie perfect neted, fara urme. Nu trebuie pasit pe suprafata de nisip gata pregatita. Pentru calculul definitiv al inaltimii pavajului este bine sa se stie ca, in final, prin vibrarea pavajului montat pe nisip, inaltimea va scadea cu 20 mm.
 
In cazul stratului de baza din beton peste acesta se poate aseza in locul stratului de nisip uscat un strat de mortar 1:3 (ciment:nisip) cu grosimea de 30 mm. Acesta este recomandat in special pentru elemente de pavaj cu muchii vii si pentru dale de dimensiuni mari.
 
Umplerea rosturilor
 
Dupa terminarea asezarii elementelor de pavaj pe stratul de nisip, in rosturi se va presara nisip fin (granule de maxim 2 mm), dupa care se va matura bine suprafata pavata.
 
Pentru pavajul ECO se vor umple golurile cu pamant fertil, drenat bine sau pietris ornamental.
 
Pentru elementele de pavaj montate pe mortar umplerea finala a rosturilor cu mortar se realizeaza in 4 ore de la asezarea pavajului, cand rosturile au inca mortar proaspat de la procesul de „asezare”.
 
In zilele foarte calduroase se poate uda in prealabil pavajul.
 
Amestecul folosit la umplerea rosturilor este un mortar 1:3 (ciment:nisip).
 
Rosturile se umplu cu ajutorul unei mistrii cu dimensiuni adecvate si se finiseaza.
 
Pavajul trebuie protejat de trafic pietonal sau auto cel putin 48 de ore.
 
Alta metoda de umplere finala cu mortar a rosturilor este cimentarea uscata. Sematura perpendicular pe directia rosturilor un mortar uscat 1:3 (ciment:nisip). Amestecul uscat se va fixa datorita umezelii din mortarul folosit la asezarea elementelor de pavaj.
Metoda este folosita cand pavajul este perfect uscat.
 
In cazul montajului pe strat de nisip se va folosi vibratorul cu placa (100-160 kg in serviciu) pentru compactarea finala a suprafetei pavate.
Daca mai este necesar, se vor reumple rosturile si se va matura din nou suprafata.
 
Fixarea si vibrarea pavajului se face pe timp uscat.
Se foloseste numai nisip uscat.
 
Greutati Admise
 
GROSIME PLACA   ASEZARE PE PAT DE NISIP   ASEZARE PE SAPA DE BETON
2,3cm                  pietonal                            3,5 tone
3,8cm                  3,5 tone                            7 tone
5cm                     7 tone                              10 tone
 
 
 
Avantajele folosirii gardurilor de beton
- Design-ul deosebit;
- Preturi scazute la realizare, constructie;
- Intretinere simpla;
- Rezistenta si stabilitate marita, nu se deformeaza sau indoaie;
- Inlocuire simpla;
- Montare simpla;
- Sporeste confidentialitatea si siguranta curtii sau gradinii;
- Bariera eficient asupra vantului si a zgomotului;
- Durabilitate la putrefactie, invazie de termite, arsita;
- Poate fi realizat in nenumarate tipare si cu numeroase desene;
- Productia, manipularea si asamblarea pretinde mai putina activitate;
- Nu este necesar sprijinul si rigidizare in momentul montarii;
- Nu este nevoie de vopsea sau tratamente;
- Sunt functionale pe toate tipurile de vreme;
- Durabile la faptele de vandalism;
- Buna izolare si protectie asupra prafului.
 
 
Instructiuni de montaj pentru garduri de beton
Imbinarea gardurilor de beton e relativ simpla datorita structurii de tip LEGO. 
Canelurile stalpilor au o latime de 5cm (adancime 4cm), iar placile au o grosime de 4,5 cm.
 
Montarea gardurilor in panta se poate face prin turnarea unui postament de beton la nivel (cu insertii de piatra de rau, caramida, marmura, bazalt ..etc ) - ca si suport pentru placa de jos a gardului - sau mai economic placa de jos se poate incastra direct in fundament (imprejmuiri industriale, militare sau civile la care aspectul functional e mai important decat aspectul estetic).
 
1. MONTAJ PE 3 RANDURI DE PLACI
 
Modelul M3 - avand un aspect estetic deosebit, este conceput pentru montajul pe 3 randuri de placi (toate cele 3 aferente modelului
- M3V, M3M, M3J.
 
Modelele M1 si M2 - au fost concepute pentru montajul pe 3 si pe 4 randuri de placi - placile lor putind fi combinate pentru obtinerea unui efect de diversitate.
 
2. MONTAJ PE 4 RANDURI DE PLACI
 
Oricare dintre modelele de garduri se poate monta pe 4 randuri de placi (adaugand in partea de jos inca o placa si folosind stalpi ST4) - dar acest tip de montaj este destinat cu precadere imprejmuirilor realizate din placi simple - in scopuri tehnice. 
 
Inaltimea gardului este determinata de numarul necesar de placi instalate.

Program:

Luni - Vineri: 8.30 - 17.30

Sambata: 8.30 - 14.00

Duminica: Inschis

Politica Cookie | Politica de confidentialitate | Protectia consumatorilor - ANPC
producator pavaje constanta, producator pavele constanta, garduri de beton constanta, montaj pavele, modele pavaj, modele pavele, modele garduri de beton, pavaje si elemente din beton, oferta pavaje tortuare, producator pajave curte, elemente decorative din beton, elemente placaj fatada gard de beton, dale de beton constanta, pret pavele constanta, oferta pavele constanta, oferta garduri de beton, pret garduri de beton, pavaj presat constanta, pavele presate, borduri si dale presate, borduri presate constanta, boltari presati